top of page
3.png

Feedbackgrupper för manusförfattare

Känner du dig ensam emellanåt i ditt arbete? Skulle du vilja ingå i ett sammanhang där din process får ta utrymme, där du kan få feedback och energi i ditt arbete? Är du intresserad av att själv vara en sådan person för andra? 

Sök då till Filmcentrum Västs feedbackgrupper för manusförfattare!

Vi parar ihop dig med andra manusförfattare i Göteborg och skapar förutsättningarna för att berika varandras processer. Tillsammans skapar vi trygga och fruktbara rum där vi hjälper varandra framåt. Det betyder att alltså att vi kommer att ge varandra konstruktiv kritik, där syftet med gruppen är att deltagarna går in för att förstå varandras mål och stötta varandra. 

 

Vi ses 1 ggr per vecka i 1,5 timmar kvällstid på måndagar

Kursperiod: v.12, den 18 mars - tom v. 20, den 13 maj (8 veckor) 

Vi kommer att anta 4 personer till kursen. 

Det är gratis att medverka för medlemmar i FCV. Är du inte medlem än, du kan bli det här på hemsidan.

 

Skriv till oss och berätta kort om ditt projekt, var du befinner dig och vad du behöver hjälp med. Ditt projekt får gärna vara i utvecklingsstadiet och det spelar ingen roll om det är uppdrag eller eget projekt. Berätta gärna även vad du tycker skulle vara intressant med att ge andra feedback.

 

Skicka din ansökan till: filmcentrumvast.info@gmail.com senast den 13 mars 2024

Skriv gärna "Ansökan feedbackgrupp manus" i ämnesraden. 

 

Vår gruppledare, Adam Starsmark är manusförfattare och regissör och gick ut YRGO Manusförfattare i Göteborg 2021. Han har skrivit och regisserat fyra kortfilmer. Utöver egna projekt arbetar han med manusutveckling i olika roller, så som lektör, dramaturg och medförfattare.

 

bottom of page