top of page
Regi Filmcentrum väst.png

Feedbackgrupper – regi & konstnärliga val

Vill du vara med och prata regi och konstnärliga val tillsammans med andra? Vill du ingå i ett sammanhang där process får ta utrymme och där du kan få feedback och energi i ditt arbete? Sök till Filmcentrum Västs feedbackgrupp för regissörer och filmare! 

 

Under fyra torsdagskvällar i mars-april kommer vi på Filmcentrum Väst att anordna feedbackgrupper med fokus på regi och konstnärliga val. Vi kommer att anta fyra personer. Det är gratis att medverka för medlemmar i FCV. 

Vi ses 1 ggr per vecka, ca 1,5 timme på kvällstid på tisdagar

Kursperiod: v.14, den 2 april - tom v. 17, den 23 april (4 veckor) 

Vi kommer att anta 4 personer till kursen. 

Det är gratis att medverka för medlemmar i FCV. Är du inte medlem än, du kan bli det här: www.filmcentrumvast.se

 

Ansökan

Ansök genom att skicka en scen, kortfilm eller liknande som är max 20 min eller 20 sidor text. Det kan vara något du arbetar med nu eller funderar på eller skulle vilja ha hjälp med – något du vill få feedback på helt enkelt. Skicka även en kort text om vad du skulle vilja att feedbacken handlar om för ditt projekt / hur du skulle vilja samtala kring ditt projekt 

Berätta gärna även vad du tycker skulle vara intressant med att ge andra feedback.

 

Skicka din ansökan till: filmcentrumvast.info@gmail.com

Deadline: 13 mars 2024

Skriv gärna "Ansökan feedback Regi" i ämnesraden. 

 

Vår gruppledare, Matilda Wikingsson är regissör, manusförfattare, fotograf, klippare. Våren 2020 tog hon examen från HDK-Valand i Filmisk gestaltning och med Göteborg som bas har hon under de senaste åren arbetet med flertalet kortfilmsprojekt både i egen och andras regi.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

bottom of page